reseptlar

Pitssani tovada tayyorlash: 3 ta ishtahaochar retsept
Tovada pitssa tayyorlashing 3 asosiy qoidasi Xamir huddi quymoqdek suyuq bo’lishi kerak. Unga odatda smetana, mayonez yo
6445 0
Zarchavaning 12 xususiyati: ularni bilish shart!
Zarchava ajoyib taom xususiyatlaridan tashqari, u siz bilmagan ko'plab boshqa foydali sifatlarga ham ega.
5398 0
9 narsa sodir bo‘ladi: har kuni 2 tadan tuxum yeyish natijasi
Foydali tarkibga ega bu mahsulot turli g‘iybatlarga uchragan, endi esa u tarkibiga ko‘ra betakror ekani isbotlandi.
7862 0
15 ta tort: ularni hatto kesishga ko’zing qiymaydi
Bunday shoh asarlarni yaratish uchun qanday mahorat va oltin qo'llarga ega bo'lish kerakligini o'ylab lol qoldik.
1840 0
15 ta sir: mohir oshpazlarga taom tayyorlash maktablarida beriladigan malumotlar
E’tiboringizga butun dunyodagi bosh oshpazlar sirlarini havola etamiz. Ular sizga mohir oshpazlar darajasida taom tayyor
1784 0
“Buni kim ham yeydi?!” Retsept bo’yicha pishirishga qaror qilganlarning omadsizliklari:)
Pazandalik – bu og'ir mehnat. Zero.yu mahoratli oshpaz tayyorlagan taomni qaytara olishingiz amri maholdir. Faqatgina qa
39 0
9 ta mohirona usul: taomni tayyorlashda yo‘l qo‘yilgan xatolarni tuzatamiz
Tuz ko‘p solib yuborilgan sho‘rva © depositphotos© depositohotos© depositphotos Agar sho‘rvani sho‘r qilib yuborgan bo‘l
2122 0
O’zbekistonda qanday qilib mazali mevali choy tayyorlash mumkin: retseptlar va nozik jihatlar
Ular uzoq qish kechalarida sizga iliqlik baxsh etadi, ba’zilari esa yoz jaziramasida salqinlik beradi.
2494 0